• پس از کشتار، 10-7 دقيقه خونريزي طول مي کشد و بايد طي اين مدت پرها به دقت

      و با دست از پوست جدا شوند.
     
      کندن پوست بايد مطابق طرح برشي که در عکس مشاهده مي کنيد، انجام شود.
     
      قبل از برش زدن زير پوست را از باد پر کنيد تا پوست از سطح بدن جدا شود و پوست کني
     
      نيز راحت تر انجام شود.
     
    کندن پوست، اول بايد از سطح داخلي يک بال  به سمت بالا تا محل پينه کالوس را برش دهيد

    مرحله بعدي بريدن پوست بال ديگر است  و سپس بريدن خط  مياني تا پينه آنوس و کلوآک است.

      پوست را از ناحيه شکم بيرون بکشيد و به سمت سر در امتداد خط گردن ادامه دهيد
     
      پس از آن پاها را ببريد و در مرحله آخر پوست را جدا کنيد.
     
      بايد دقت خاصي به منطقه کلوآک شود و تمام پوست را از اين قسمت بدن جدا کنيد
     
    ( پوست را از قسمت پشت برش ندهيد )
     
      پوست بايد از سمت پاها جدا شود.

      بلافاصله پس از جدا کردن پوست بايد با آب سرد شسته شود و گوشت ها و چربي ها
     
      از آن جدا شود. در غير اين صورت فرآيند نگهداري آن اشتباه خواهد بود.
     
      چربي و گوشت را با چاقويي که داراي لبه ضخيم است از پوست جدا کنيد ومراقب باشيد
     
     که پوست صدمه نبيند.
     
      سپس پوست را به مدت 4-2ساعت در محلول آب نمک بخوابانيد ( آب نمک 70-60 درصد )
     
      و به مدت 2 ساعت در سايه و در سطح شيب داري پوست را پهن کنيد تا آبش کشيده شود.
  • بعد از آن بايد به پوست نمک بزنيد. بايد پوست را در روي سطحي که اندازه اش 2/5 – 1/5 متر


    باشد پهن کنيد و با نمک  ( 3- 1/5 کيلوگرم ) بپوشانيد و آن را در اتاق نگهداري پوست روي بقيه

    پوست ها پهن کنيد ( دماي محل ذخيره پوست ها 10-2 درجه سانتيگراد باشد ) در صورت نداشتن

    سرمايه براي درست کردن اتاق نگهداري پوست مي توانيد از يخچال استفاده کنيد